Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquĂȘte beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Welkom bij de vragenlijst van Xpert Clinics Oogzorg

Instructies

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Neemt u de tijd en vul alle vragen zorgvuldig in. Als u zelf niet goed kunt zien, vraag dan hulp aan iemand in uw omgeving.

In de vragenlijst vragen we u om uw e-mailadres en telefoonnummer. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en u een persoonlijk advies te geven.

Hoe het werkt:

  • Vul de vragen zorgvuldig in.
  • Laat uw gegevens achter.
  • Ontvang binnen 1-2 werkdagen een persoonlijk advies.

De vragenlijst bestaat uit drie tot vijf blokken vragen. U sluit elk blok af door op de knop "Volgende" te klikken. Als er verplichte vragen zijn die u niet hebt ingevuld, kunt u niet verder met de vragenlijst. Aan het einde van de vragenlijst klikt u op "Verzenden". Uw antwoorden worden dan beveiligd naar ons verzonden.

Let op: wanneer u de vragenlijst niet volledig invult, kunnen we u geen advies toesturen.

Of u nu voor uzelf of voor een dierbare de vragenlijst invult, een snel en deskundig advies is essentieel. We hopen dat we via deze vragenlijst goede oogzorg toegankelijk maken voor iedereen!

Met vriendelijke groet,

Xpert Clinics Oogzorg

Indien gewenst, kunt u na afloop van de vragenlijst nog een aanvullende online oogtest doen, om nog meer inzicht in uw oogklachten te krijgen. Dit is niet verplicht en heeft geen invloed op de uitslag van uw advies.